Kopshti Im

Shtyhet sërish hapja e shkollave, kopshteve dhe çerdheve: Ky është afati i ri

Shtyhet sërish hapja e shkollave, kopshteve dhe çerdheve: Ky është afati i ri

Ministria e Shëndetësisë ka urdhëruar mbylljen e shkollave, kopshteve, dhe çerdheve deri në përfundim të situatës me pandeminë. Më parë, vendimi
Read More
COVID-19, urdhri i Manastirliut: Shkollat e kopshtet mbyllur deri në 3 prill

COVID-19, urdhri i Manastirliut: Shkollat e kopshtet mbyllur deri në 3 prill

Të gjitha institucionet arsimore publike dhe jopublike do të mbeten mbyllur deri në 3 prill 2020.  Pas rekomandimit të Komitetit
Read More
Mësuesi i shkollës private në Korçë me koronavirus, prindërit njoftohen pas një jave

Mësuesi i shkollës private në Korçë me koronavirus, prindërit njoftohen pas një jave

Shkolla greke jopublike “Omiros” në qytetin e Korçës, përmes një njoftimi ditën e sotme iu ka bërë të ditur prindërve
Read More
Mbyllen përkohësisht çerdhet dhe kopshtet, Veliaj: Po vijojmë dezinfektimet nëpër institucione. 

Mbyllen përkohësisht çerdhet dhe kopshtet, Veliaj: Po vijojmë dezinfektimet nëpër institucione. 

Në zbatim të planit të masave të marra për parandalimin e prekjes nga COVID 19, të gjithë çerdhet dhe kopshtet
Read More
Koronavirusi/ Mbyllen institucionet arsimore deri më 23 mars

Koronavirusi/ Mbyllen institucionet arsimore deri më 23 mars

Pas situatës së krijuar në vend nga konfirmimi i dy rasteve të para me koronavirus, Task - Forca ka vendosur mbylljen
Read More
Qëndrimi gjatë zgjuar i lidhur me obezitetin tek fëmijët e moshës 2 – 6  vjeç

Qëndrimi gjatë zgjuar i lidhur me obezitetin tek fëmijët e moshës 2 – 6  vjeç

Përshtati në shqip: Arlinda Rexhmati Prindërit kanë një arsye tjetër për t’i vendosur fëmijët herët në gjumë. Qëndrimi zgjuar pas orës
Read More
Kopshtet dhe çerdhet, KLSH: Prindërit përballen me kosto të fshehura, u kërkohen para për ujë e mjete didaktike

Kopshtet dhe çerdhet, KLSH: Prindërit përballen me kosto të fshehura, u kërkohen para për ujë e mjete didaktike

Prindërit që kanë fëmijët të regjistruar në kopshte apo çerdhe publike përballen me pagesa të fshehta përveç tarifë zyrtare ditore.
Read More
Çfarë duhet të konsideroni para se t’i blini fëmijës suaj një telefon celular?

Çfarë duhet të konsideroni para se t’i blini fëmijës suaj një telefon celular?

Përshtati në shqip: Arlinda Rexhmati Kur prindërit mendojnë që t’i blejnë fëmijës së tyre një telefon celular, duhet të kenë parasysh
Read More