Aktivitete

Pogradec, aktiviteti përmbyllës: Prezantohen gjetjet e studimit

March 11th, 2019

Reagon pushteti vendor: U morën masat për riparimin e defekteve të kopshteve në Ksamil

February 1st, 2019

Drejtoresha e kopshtit “Ollga Kërxhalli” flet për sfidat, arritjet dhe pikat e forta në punën e saj

December 17th, 2018

Pogradec: Pushteti vendor reagon me ndërhyrje konkrete pas monitorimit në kopshte

December 6th, 2018

TFL trajnon prinderit e bordeve të kopshteve në Bashkisë Tiranë

October 18th, 2018

Prindërit e kopshtit nr. 11: Të shtohen mësueset ndihmëse në grupe

September 14th, 2018

Situatë problematike në kopshtin Bajkaj, fëmijët bashkëjetojnë me lagështirën çdo ditë

July 4th, 2018

Situatë alarmante në kopshtet e Pogradecit, komuniteti i prindërve reagon gjatë diskutimit të hapur

July 2nd, 2018

Takimi i tretë me prindërit antarë të Bordeve në kopshtet e Tiranës, nxit lëvizjen qytetare

June 29th, 2018

Rrjeti “Lëviz për kopshtin tim”, zhvillon takimin e dytë me anëtarët e Bordit të Prindërve

June 26th, 2018

Kopshti Prrenjas jashtë çdo standardi/ Indiferencë nga ana e pushtetit vendor

June 25th, 2018

Edukatoret e kopshteve në Ksamil diskutojnë problematikat me të cilat bashkëjetojnë çdo ditë fëmijët

June 11th, 2018