Aktivitete

“Lëviz për kopshtin tim” zbret në Bajkaj (Delvinë) dhe gjen mbështetje komunitare

June 8th, 2018

Shoqatat partnere, pjesë e rrjetit “Lëviz për kopshtin tim” nisin monitorimin e standardeve të kopshteve në rrethe

April 10th, 2018

Dyndje regjistrimesh në kopshte, drejtueset: nuk kemi kapacitet

April 6th, 2018

“Lëviz për kopshtin tim”, nisin forumet me prindërit e kopshteve të Tiranës

March 27th, 2018

Trajnim me grupin e monitorimit dhe partnerët e projektit “Rrjeti -Lëviz për kopshtin tim”

February 8th, 2018

Forumi i dytë “Lëviz për kopshtin tim”/ Përfaqësuesit e njësive: Më shumë buxhet në vitet në vijim!

July 26th, 2017

Forumi i tretë ‘’Lëviz për kopshtin tim’’/ Varësia e kopshteve, handikap për respektimin e standardeve

July 21st, 2017

Tfl diskuton problematikat e kopshteve te Tiranës. Drejtueset : Këto janë shumë pak krahasuar me vështirësitë që hasim

July 3rd, 2017