Drejtoresha, edukatorja dhe sanitarja me COVID-19, mbyllet kopshti nr. 41 në Tiranë

Kopshti numër 41 në kryeqytet është mbyllur pasi 3 persona prej personelit kanë rezultuar të prekur nga COVID-19.

Burime nga drejtoria e kopshteve në Bashkinë e Tiranës bëjnë me dije se janë infektuar me COVID-19, drejtoresha e kopshtit një edukatore dhe një sanitare.

Për pasojë është marrë vendimi për mbylljen e ambienteve të kopshtit për një periudhë të paktën 2- javore. Pjesa tjetër e stafit do qëndrojnë në karantinë për 14 ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *