Sondazh

Media e rrezikshme, të rinjtë sjellje dhe modele negativë

April 5th, 2018

Njerëzit e zgjuar jetojnë më gjatë

April 5th, 2018

TFL prezanton raportin: Asnjë kopsht në Tiranë nuk i plotëson të gjitha standardet fizike

October 18th, 2017