Media

Korçë/Prindërit e fëmijëve me autizëm kërkojnë kabinet dentar

June 11th, 2019

Progres Raporti 2019: Mungesa e kopshteve sjell mos punësimin e grave

June 7th, 2019

Pa sistem detektimi zjarri në kopshti nr. 56

June 7th, 2019

Si të rrisim vajza me vetëbesim

May 16th, 2019

Kopshti nr. 19, mbingarkesë të grupeve dhe pa dalje sigurie

May 9th, 2019

105 fëmijë mbi kapacitet në kopshtin nr. 14 në Tiranë

May 6th, 2019

Kopshti 11 “Cicërimat”, mungojnë masat për mbrojtjen kundër zjarrit

May 2nd, 2019

Pa dalje sigurie kopshti Bambi i nismës “Adopto një kopsht”

April 26th, 2019

Adopto një kopsht përballë “adoptimit” të standardeve

April 23rd, 2019

Pa dalje sigurie dhe sistem për detektimin e zjarrit, mungesat në kopshtin nr. 3 Tiranë

April 19th, 2019

Kopshti Nr. 2 “Peter Pan” Tiranë, ja sa plotësohen standardet

April 15th, 2019

Ja sa plotësohen standardet në kopshtin Nr. 1 Tiranë

April 8th, 2019