Profil

Elda Skënderi, mjekja që i kupton fëmijët pa folur

February 13th, 2019

Blerim Kullai: Kopshtin e shikoj edhe si kryetar edhe si prind

July 4th, 2018

Denata Toçe: Investimi për fëmijët më shton dashurinë

June 21st, 2018

Si të informohemi përmes portalit “Kopshtiim.com”

June 1st, 2018

Edukimi i gruas sjell pavarësinë e saj

May 13th, 2018

Nertila Çelestina:  Të mbrosh kauzat e mëdha shoqërore nëpërjet muzikës…

May 12th, 2018

Gazment Koduzi: Njerëzit lindin të ndryshëm, por me mundësi të barabarta

May 7th, 2018

Merita Hoxha: Asgjë nuk ka qenë e lehtë, por as e pamundur!

May 7th, 2018

Marsela Çibukaj: Jemi të bukur sepse jemi të veçantë

April 21st, 2018

Aseti im më i çmuar: Dashuria për njerëzit

March 21st, 2018

Tefta Haxhiaj: Shoqëria shqiptare ende s’është gati për edukatorë burra

September 5th, 2017

Blerina Hamzai: Lidhja ime shpirtërore me fëmijët dhe psikologjinë

September 4th, 2017