Lajme

Nuk përmbush kushtet e sigurisë anti-COVID, mbyllet kopshti

June 2nd, 2020

Nis regjistrimi në çerdhet e Tiranës për sezonin 2020-2021, publikohen datat dhe dokumentet e aplikimit

June 2nd, 2020

Sondazhi TFL: Hapja e kopshteve, 58% e prindërve “i kthehen” punës

June 1st, 2020

A munden kopshtet të zbatojnë protokollet e sigurisë?

May 27th, 2020

Manastirliu: Hapen kopshtet dhe çerdhet me 1 Qershor, protokollet e sigurisë duhet të zbatohen rreptësisht

May 26th, 2020

Publikohet udhëzuesi: Rregullat e reja që duhet të zbatohen në kopshte/çerdhe në 1 qershor

May 21st, 2020

Rregullat e reja që duhet të zbatohen në kopshte dhe çerdhe nga 1 qershori

May 13th, 2020

Shtyhet sërish hapja e shkollave, kopshteve dhe çerdheve: Ky është afati i ri

April 1st, 2020

COVID-19, urdhri i Manastirliut: Shkollat e kopshtet mbyllur deri në 3 prill

March 20th, 2020

Mësuesi i shkollës private në Korçë me koronavirus, prindërit njoftohen pas një jave

March 17th, 2020

Mbyllen përkohësisht çerdhet dhe kopshtet, Veliaj: Po vijojmë dezinfektimet nëpër institucione. 

March 9th, 2020

Koronavirusi/ Mbyllen institucionet arsimore deri më 23 mars

March 9th, 2020