Raporto & Denonco

Korçë/Prindërit e fëmijëve me autizëm kërkojnë kabinet dentar

June 11th, 2019

Shqipëria vendi i parë në Europë për fëmijë të dhunuar dhe kequshqyer

May 31st, 2019

Ditët më të ftohta të dimrit fëmijët i kalojnë me ngrohës alternativ

January 11th, 2019

Prindërit e kopshtit nr. 11: Të shtohen mësueset ndihmëse në grupe

September 14th, 2018

Situatë problematike në kopshtin Bajkaj, fëmijët bashkëjetojnë me lagështirën çdo ditë

July 4th, 2018

Kopshti Prrenjas jashtë çdo standardi/ Indiferencë nga ana e pushtetit vendor

June 25th, 2018

Pas ankesës drejtuar Bashkisë nga TFL, Pullazi jep zgjidhje për situatën e kopshtit nr. 41

June 18th, 2018

TFL ndjek ankesën e prindërve të fëmijëve të kopshtit 41: Punimet urbane, rrezik për shëndetin e fëmijëve

June 13th, 2018

Kopshti “Liri Çomo Pogradec”, atje ku 2-3 fëmijë flenë në një krevat

April 19th, 2018

Nga kopshti me urgjencë në spital, ndërron jetë fëmija 6-vjeçar

April 5th, 2018

Gjen zgjidhje një tjetër problematikë e ngritur nga TFL: Rikonstruktohet kopshti nr.60

April 5th, 2018

Denoncimi i TFL: Qytetarët zaptojnë hapësirat e kopshteve. Bashkia nis “luftën” e shpronësimeve

September 14th, 2017