Lajme

COVID-19, urdhri i Manastirliut: Shkollat e kopshtet mbyllur deri në 3 prill

March 20th, 2020

Mësuesi i shkollës private në Korçë me koronavirus, prindërit njoftohen pas një jave

March 17th, 2020

Mbyllen përkohësisht çerdhet dhe kopshtet, Veliaj: Po vijojmë dezinfektimet nëpër institucione. 

March 9th, 2020

Koronavirusi/ Mbyllen institucionet arsimore deri më 23 mars

March 9th, 2020

Kopshtet dhe çerdhet, KLSH: Prindërit përballen me kosto të fshehura, u kërkohen para për ujë e mjete didaktike

February 20th, 2020

Gjermania i dhuron Shqipërisë 11 milionë Euro për ndërtimin e kopshteve dhe shkollave

February 17th, 2020

Një vaksinë e re i shtohet kalendarit të vaksinimit për fëmijë

October 8th, 2019

Raporti: 1 në 10 fëmijë pre e ngacmimit seksual online

October 5th, 2019

Nuk mund të edukohet fëmija me dhunë, gënjeshtra, dhe të folur jo të zgjedhur.

September 25th, 2019

Ministria e Arsimit: Nga nesër nis mësimi rregullisht

September 23rd, 2019

ISHSH: inspektohen 157 kopshte për kushtet higjieno-sanitare

September 20th, 2019

Monitorohen 16 kopshte në rrethe, mungesë vëmendje dhe investimi

September 18th, 2019