Lajme

Nuk mund të edukohet fëmija me dhunë, gënjeshtra, dhe të folur jo të zgjedhur.

September 25th, 2019

Ministria e Arsimit: Nga nesër nis mësimi rregullisht

September 23rd, 2019

ISHSH: inspektohen 157 kopshte për kushtet higjieno-sanitare

September 20th, 2019

Monitorohen 16 kopshte në rrethe, mungesë vëmendje dhe investimi

September 18th, 2019

Diabeti tek fëmijët, ç’duhet të kenë kujdes prindërit

September 11th, 2019

Plan i ri masash për vaksinimin e çdo fëmije. Në tetor futet vaksinë e re

September 4th, 2019

Lira Gjika: Është natyrale që fëmija të qajë kur shkon në kopsht

September 4th, 2019

Regjistrimi në kopsht/Dokumentet që duhen për të ardhurit në Tiranë

September 4th, 2019

Regjistrimet në kopshte: Bashkia vendos monitorues në të gjitha kopshtet publike

September 3rd, 2019

Prindërit të shqetësuar: Cilat janë kriteret për të ardhurit nga qytete të tjera?

September 2nd, 2019

Nga 2 shtatori nis regjistrimi në kopshte: Kriteret dhe dokumentacioni i nevojshëm

August 30th, 2019

Vaksinë fruthi para shkollës/ ISHP: Asnjë fëmijë nuk do të pranohet pa kartelë vaksinimi

August 29th, 2019