Shtyhet sërish hapja e shkollave, kopshteve dhe çerdheve: Ky është afati i ri

Ministria e Shëndetësisë ka urdhëruar mbylljen e shkollave, kopshteve, dhe çerdheve deri në përfundim të situatës me pandeminë.

Më parë, vendimi për mbylljen e tyre ishte deri më datë 3 prill, por mos përmirësimi i situatës ka detyruar autoritetet që të vendosin shtyrjen e vendimit për rihapjen e tyre pa afat, deri në përfundim të pandemisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *