Psikologu

Lira Gjika: Është natyrale që fëmija të qajë kur shkon në kopsht

September 4th, 2019

Gabimi më i madh që bëjnë prindërit kur fëmija i kërkon gjërat me të qara dhe të bërtitura

August 15th, 2019

Çfarë mund të bëjmë kur fëmija përjeton ankth?

August 14th, 2019

A është e mundur të kalosh ankthin e shkaktuar nga provimi?

July 25th, 2019

“Kush mbaron i pari së ngrëni, merr flamur”

July 25th, 2019

Metoda “E.A.S.Y” për një rritje të shëndetshme për beben tuaj

July 19th, 2019

Përralla e kontrollit urinar

July 5th, 2019

Si të veprojmë me “2-vjeçarët e tmerrshëm”

June 26th, 2019

Si t’u flasim fëmijëve për dhunën që shfaqet në media

June 11th, 2019

Psikologia i shkruan Ministres së Shëndetësisë: Keni shkelur të drejtat e fëmijëve…

June 3rd, 2019

Prindër, po ushqeni vetë bullizmin te fëmijët me këtë mënyrë të vepruari

May 24th, 2019

Kopshti nr. 24 Tiranë, 116 fëmijë të regjistruar përtej kapacitetit

May 24th, 2019