Lajme

Artistët krijojnë së bashku

April 22nd, 2021

Infektohet me COVID-19 edukatorja dhe 10 punonjëse shfaqin simptoma, mbyllet kopshti

October 22nd, 2020

Mbyllet kopshti nr. 31, gjysma e stafit pozitiv me Covid-19

October 19th, 2020

Drejtoresha, edukatorja dhe sanitarja me COVID-19, mbyllet kopshti nr. 41 në Tiranë

October 13th, 2020

Denoncimi i PD: Skandal tek kopshti ‘4 Stinët’ në Tiranë, bashkia fshehu rastin me COVID-19, prokuroria të hetojë

July 11th, 2020

Mbyllet kopshti “4 Stinët” në Tiranë, një punonjëse rezultoi pozitive me COVID-19

July 10th, 2020

Edukatorja pozitive me COVID-19, një tjetër çerdhe në Tiranë drejt mbylljes

June 19th, 2020

Edukatorja del pozitive me COVID, mbyllet çerdhja nr. 16 në ish-Bllok

June 16th, 2020

Nuk përmbush kushtet e sigurisë anti-COVID, mbyllet kopshti

June 2nd, 2020

Nis regjistrimi në çerdhet e Tiranës për sezonin 2020-2021, publikohen datat dhe dokumentet e aplikimit

June 2nd, 2020

Sondazhi TFL: Hapja e kopshteve, 58% e prindërve “i kthehen” punës

June 1st, 2020

A munden kopshtet të zbatojnë protokollet e sigurisë?

May 27th, 2020