Edukimi

Dita e fundit e regjistrimit në kopshte, ja situata në terren

September 13th, 2019

Lira Gjika: Është natyrale që fëmija të qajë kur shkon në kopsht

September 4th, 2019

Regjistrimi në kopsht/Dokumentet që duhen për të ardhurit në Tiranë

September 4th, 2019

Regjistrimet në kopshte: Bashkia vendos monitorues në të gjitha kopshtet publike

September 3rd, 2019

Prindërit të shqetësuar: Cilat janë kriteret për të ardhurit nga qytete të tjera?

September 2nd, 2019

Gabimi më i madh që bëjnë prindërit kur fëmija i kërkon gjërat me të qara dhe të bërtitura

August 15th, 2019

Studimi: 110 fëmijë mbikapacitet në kopshtin nr. 26 në Tiranë

August 15th, 2019

Kopshti Duarartet, dritaret janë me skara hekuri

August 15th, 2019

Çfarë mund të bëjmë kur fëmija përjeton ankth?

August 14th, 2019

Kopshti Kodër Kamëz që prej 2015 pjesë e shkollës 9-vjeçare “Isa Boletini”

August 5th, 2019

Gratë me këtë sindromë, 35% më të rrezikuara të lindin fëmijë me autizëm

August 2nd, 2019

Mbingarkesë të grupeve në kopshtin Bregu i Lumit në Tiranë

July 29th, 2019