Publikime

Monitorohen 16 kopshte në rrethe, mungesë vëmendje dhe investimi

September 18th, 2019

Studimi: 110 fëmijë mbikapacitet në kopshtin nr. 26 në Tiranë

August 15th, 2019

Kopshti Duarartet, dritaret janë me skara hekuri

August 15th, 2019

Kopshti nr. 25 në Allias mungesa në kushtet e sigurisë

August 13th, 2019

Mbingarkesë të grupeve në kopshtin Bregu i Lumit në Tiranë

July 29th, 2019

Pa sistem detektimi zjarri në kopshti nr. 56

June 7th, 2019

Kopshti nr. 42 në Tiranë, 88 fëmijë në grup

June 3rd, 2019

Shqipëria vendi i parë në Europë për fëmijë të dhunuar dhe kequshqyer

May 31st, 2019

Kopshti nr. 24 Tiranë, 116 fëmijë të regjistruar përtej kapacitetit

May 24th, 2019

Mungon sistemi i detektimit të zjarrit në kopshtin Çufo

May 9th, 2019

Adopto një kopsht përballë “adoptimit” të standardeve

April 23rd, 2019

Pa dalje sigurie dhe sistem për detektimin e zjarrit, mungesat në kopshtin nr. 3 Tiranë

April 19th, 2019